Antena 3 CNN Actualitate Cum a murit, de fapt, Raisa, fetiţa de doi ani dispărută în Dolj şi găsită moartă pe câmp

Cum a murit, de fapt, Raisa, fetiţa de doi ani dispărută în Dolj şi găsită moartă pe câmp

Fetița de doi ani și jumătate din Dolj, care a dispărut din curtea casei în timp ce se juca, a fost găsită moartă pe câmp, la doar câteva sute de metri de locuinţă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2024   •   16:29

Descoperirea macabră a fost făcută de dimineaţă, după o noapte albă în care 100 de poliţişti, pompieri şi voluntari, ajutaţi de un elicopter, au participat la operaţiunile de căutare.

Vă avertizăm, urmează informații cu puternic impact emoțional! Trupul micuţei era plin de vânătăi şi sânge, semn că ar fi avut parte de un sfârşit violent.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, mai ales că, potrivit surselor din anchetă, părinții copilei ar fi încercat să conducă anchetatorii pe piste greșite.

Copila ar fi plecat desculță din fața casei

Potrivit apelului dat la 112, fetița ar fi dispărut din curtea locuinței în timp ce se juca alături de alți copii. Polițiștii, jandarmi, dar și voluntari au căutat-o cu ajutorul unui elicopter, dar și folosindu-se de camere cu termoviziune și câini de urmă.

Trupul neînsuflețit găsit după o noapte de căutări prezenta urme de violență, așa că la scurt timp de la descoperirea macabră zona a fost împânzită de criminaliști. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu locul unde a fost găsită micuţa Raisa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Între timp, mai multe rude ale Raisei au fost duse la audieri, mai ales că ar fi oferit piste greșite, spun cei care au participat la căutări. 

Mai multe persoane se află în acest moment la poliție pentru audieri. 

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, dar încadrarea ar putea fi schimbată în funcție de rezultatul autopsiei.

×
Subiecte în articol: Dolj Raisa disparuta camp
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Valea Oltului se închide timp de o lună, în timpul zilei
x close