Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat, despre restricţiile de Paşte: ”Nu s-a pus problema să reprogramăm slujba. Sunt bazaconii”

Raed Arafat, despre restricţiile de Paşte: ”Nu s-a pus problema să reprogramăm slujba. Sunt bazaconii”

Medicul Raed Arafat, şeful DSU, spune că anul acesta, de Paşte, sunt speranţe că ar putea să fie un pic mai bine decât anul trecut şi demontează unele zvonuri care au fost lansate prinvind chiar reprogramarea slujbei.

o_1f0tdvg6a16ldea72gr88q1q43b.jpg
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    16 Mar 2021   •   14:02

Arafat, care este şi secretar de stat în MAI, asigură că zvonul potrivit căruia slujba de Paște se poate devansa până la ora 22:00 sau se poate reprograma pentru a doua zi este total fals, potrivit digi24.ro.

Raed Arafat: speranța noastră este să avem o mai mare libertate decât anul trecut

"Nu s-a pus problema că mutăm ora, ci speranța noastră este să avem o mai mare libertate decât a fost anul trecut. Depinde și de situația epidemiologică și de toate celelalte aspecte. 

Dar să vin să spun că mutăm ora sau că schimbăm slujba, astea sunt bazaconii pe care le-au încercat unii (...).

Arată cât de multă lume cu rea intenție există în jurul nostru și care încearcă să manipuleze, să mintă, să inducă informații și idei false, să vină cu narative false, lucruri cu care ne luptăm deja de ceva timp. Ei n-au obosit. Noi avem treabă și trebuie, din păcate, să dedicăm și un pic de timp să combatem aceste atacuri pe care ei le fac în continuu", a afirmat medicul Raed Arafat, luni seara.

Arafat: în ultima perioadă au fost multe din aceste tipuri de minciuni

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a spus că nu cunoaște sursa acestei informații false.

"Din păcate, în ultima perioadă au fost multe din aceste tipuri de minciuni. Asta a fost una mai mult răspândită, care a dus la atacuri foarte mari și la niveluri de persoană dar și la nivelul instituției care o deservesc, DSU", a explicat şeful DSU, Raed Arafat.
 

×
Subiecte în articol: Raed Arafat Paste restricţii Paşte
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close