Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat, despre scandalul măștilor expirate: Sunt povești fabricate

Raed Arafat, despre scandalul măștilor expirate: Sunt povești fabricate

Raed Arafat a vorbit la „Exces de Putere” despre scandalul măștilor expirate. Acesta a prezentat în platoul Antena 3 două cutii de măști, cu termenul de valabilitate în martie 2025 și mai 2025.

Raed Arafat, despre scandalul măștilor expirate: Sunt povești fabricate
de Diana Dragotescu    |    04 Sep 2020   •   22:10

Raed Arafat a vorbit depre scandalul măștilor expirate. Conform acestuia, termenele de valabilitate sunt atent monitorizate de colegi iar produsele exiprate nu sunt recepționate la sediu. . 

„La recepție, colegii care sunt de la situații de urgență, dacă văd ceva expirat nul recepționează. Și nimeni nu va semna pe ceva expirat. Fiecare produs trebuie să aibă o perioadă de valabilitate, chiar dacă perioada este teoretică, produsul trebuie să o aibă. Măștile au termen de aproape 5 ani valabilitate. Sunt soluții legale în care poți să prelungești cu încă un an sau doi cu acordul firmei, dar n-am ajuns acolo. Noi avem 2025 data de exprimare. Ieri se zicea că au adus măști expirate! Acest lucru trebuie probat”, a spus Arafat. 

Arafat: Nu am intervenit ca măștile să intre în țară. Niciodată”

Șeful DSU a explicat că România a trimis la rândul ei măști statelor europeane, iar dacă acestea erau expirate, se făcea o sesizare la Comisia Europeană: „Din aceste măști s-au trimis și în alte țări europene, dacă ajung în Italia, Spania, etc. expirate și țările observau, le întorceau și sesizau Comisia Europeană. Sunt povești fabricate, amestecate într-o poveste de la Unifarm și o poveste cu o firmă unde vorbim de cod, dar a livrat măștile. Nu am intervenit ca măștile să intre în țară. Niciodată”, a mai precizat Raed Arafat.

Raed Arafat, despre scandalul măștilor expirate: Sunt povești fabricate

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close