Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: CSM, cea mai controversată instituţie din momentul în care a intrat în conflict cu judecătorii din ţară

Radu Tudor: CSM, cea mai controversată instituţie din momentul în care a intrat în conflict cu judecătorii din ţară

Radu Tudor: CSM, cea mai controversată instituţie din momentul în care a intrat în conflict cu judecătorii din ţară
Foto: Antena 3
27 Iun 2013   •   19:46

Consiliul Superior al Magistraturii a devenit cea mai controversată instituţie din România, a afirmat jurnalistul Radu Tudor, în ediţia de joi a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, şi asta din momentul în care a intrat în conflict cu majoritatea judecătorilor din ţară.

Radu Tudor a amintit cazul celor doi magistraţi, Cristi Danileţ şi Alina Ghica, care, deşi au fost contestaţi şi revocaţi din CSM de mai multe instanţe din ţară, şi-au reluat activitatea în acest for.

"Evident, îmi pun întrebarea: Interesele cui le serveşte această instituţie? Mai reprezintă ea justiţia?", a întrebat Radu Tudor la Antena 3.

Realizatorul "Punctul de Întâlnire" a subliniat că inclusiv Asociaţia Magistraţilor din România şi Uniunea Naţională a Judecătorilor din România şi-au exprimat îngrijorarea şi dezacordul, în nenumărate rânduri, cu privire la activitatea CSM-ului.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close