Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Cred că nici România nu poate fi protejată la nesfârșit de atentate teroriste

Radu Tudor: Cred că nici România nu poate fi protejată la nesfârșit de atentate teroriste

radu.jpg
22 Mar 2016   •   20:50

Analistul militar Radu Tudor a spus, marți, după atentatele de la Bruxelles, că nu exclude varianta ca România să fie vizată de atacuri ale teroriștilor.

”Eu cred că nici România nu poate fi protejată sau ferită la nesfârșit de astfel de atentate, pentru că acești indivizi - într-un spațiu comun de valori tradiționale, de viziune occidentală asupra vieții - vor lovi oriunde consideră ei necesar, fără niciun fel de reținere”, este de părere Radu Tudor.

Reacția lui Radu Tudor vine după ce, două explozii au avut loc marți dimineaţă pe aeroportul Zaventem din Bruxelles și alte două deflagraţii s-au produs ulterior între staţiile de metrou Maelbeek şi Schuman, în apropierea sediului Comisiei Europene

”Mă tem că nu va mai trece mult timp și vom comenta un alt atentat terorist în Europa, pentru că aceste celule teroriste sunt bine infiltrate, vechi și capabile să organizeze alte atentate”, a spus Radu Tudor, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Este stare de alertă maximă în toată Europa. 

Tragedia de azi vine la doar câteva zile, după ce serviciile secrete se lăudau cu prinderea celui care a coordonat atentatele de la Paris, de anul trecut, Salah Abdeslam.

Citiți și Comisarul European pentru Securitate a izbucnit în plâns, după atentatele de la Bruxelles

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close