Antena 3 CNN Actualitate Radu Berceanu: Ludovic Orban a reuşit să lase statul cu datorii faţă de firma Bechtel

Radu Berceanu: Ludovic Orban a reuşit să lase statul cu datorii faţă de firma Bechtel

Radu Berceanu: Ludovic Orban a reuşit să lase statul cu datorii faţă de firma Bechtel
20 Ian 2009   •   16:11

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a verificat, marţi, personal care este stadiul lucrărilor la Autostrada Transilvania. Berceanu a trecut prin mai multe localităţi aflate pe traseul autostrăzii.
Imediat după numire, Radu Berceanu a declarat că vrea să propună companiei Bechtel să construiască doar sectorul de autostradă cuprins între Târgu-Mureş şi graniţa maghiară.
Restul tronsoanelor ar urma să fie scoase la licitaţie. În plus, Berceanu ar dori încheierea unui aşa-numit "pact pentru autostrăzi". El speră, în acest fel, ca, până la sfârşitul mandatului, să construiască aproape o mie de kilometri de şosele rapide.

La sfârşitul vizitei, Radu Berceanu a declarat că lucrările la autostrada Transilvania se desfăşoară cu dificultate, în principal din cauza fostului ministru al Transporturilor, Ludovic Orban. Potrivit actualului ministru, Orban "a reuşit să lase statul cu datorii faţă de firma Bechtel".
Radu Berceanu a mai declarat că statul român a plătit 562 de milioane euro, din banii cetăţenilor români, pentru lucrările la autostrada Transilvania.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Berceanu Autostrada Transilvania
Cele mai noi știri
Parteneri
x close