Antena 3 CNN Actualitate Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, impasibil în faţa unui potenţial conflict (VIDEO)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, impasibil în faţa unui potenţial conflict (VIDEO)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, impasibil în faţa unui potenţial conflict (VIDEO)
27 Mai 2009   •   20:25

Unde e un politist cind ai nevoie de unul? Câteodată, chiar la faţa locului. Dar tot degeaba. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a stat cu mâinile în sân în timp ce un scandal a degenerat chiar sub privirile sale. Comisarul Christian Ciocan l-a privit impasibil pe Adrian Mititelu cum a făcut circ în tribuna oficială a stadionului din Giuleşti: a aruncat cu o sticlă, a lovit un copil şi a înjurat un suporter rapidist.

În tribună, chiar lângă patronul Craiovei se afla, la meciul cu Rapid, un poliţist. Unul foarte cunoscut. În civil, e drept. Aşa că nu a reacţionat în niciun fel atunci când lucrurile păreau scăpate de sub control.

Deşi situaţia putea degenera într-o bătaie între Mititelu, bodyguarzii săi şi suporterii rapidişti, comisarul Ciocan nu a reacţionat. Singurii care au încercat să liniştească spiritele au fost Jean Valvis şi Grigore Sichitiu.

Poliţistul Christian Ciocan nu a vrut să comenteze imaginile surprinse la meciul de sâmbătă şi nici lipsa sa de reacţie. S-a mărginit doar la a preciza că se afla la stadion în calitate de suporter.



Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close