Antena 3 CNN Actualitate PSD a depus plângere la Parchetul General pentru situația din Sectorul 1: "Există suspiciuni foarte, foarte mari"

PSD a depus plângere la Parchetul General pentru situația din Sectorul 1: "Există suspiciuni foarte, foarte mari"

PSD a depus plângere la Parchetul General cu privire la situația de la Sectorul 1 al Capitalei. Există „suspiciuni foarte, foarte mari” cu privire la procesul electoral din Capitală, spune acesta. Grindeanu a reamintit că Dan Tudorache a făcut o solicitare de anulare la BEC.

PSD a depus plângere la Parchetul General pentru situația din Sectorul 1: "Există suspiciuni foarte, foarte mari"
de Gabriel Dano    |    01 Oct 2020   •   17:23

„Am depus o plângere și există o anchetă în desfășurare la Parchetul General. Mă refer la Sectorul 1. Spre deosebire de, cred că sunt blând când spun, istericii de la USR, eu cred că ancheta trebuie să se desfășoare fără niciun fel de presiune politică. Există la fiecare român o suspiciune evidentă cu privire la imaginile de aseară. Am sesizat Parchetul pentru că noi credem că trebuie făcută lumină rapid”, spune Sorin Grindeanu.

Grindeanu afirmă că demersul făcut de PSD este necesat pentru sănătatea democrației.

„A fost o discuție internă, iar doamna Firea, împreună cu avocații, se vor consulta și vor anunța decizia. Există suspiciuni foarte, foarte mari. Aceste semne de întrebare față de procesul electoral de le București trebuie înlăturate. E un demers necesar pentru sănătatea democrației”, adaugă prim-vicepreședintele PSD.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Dezbaterea prezidențială CNN Biden vs. Trump, transmisă live de Antena 3 CNN
x close