Antena 3 CNN Actualitate Protest al angajaţilor unei societăţi de salubrizare, în Sectorul 6 al Capitalei (VIDEO)

Protest al angajaţilor unei societăţi de salubrizare, în Sectorul 6 al Capitalei (VIDEO)

Protest al angajaţilor unei societăţi de salubrizare, în Sectorul 6 al Capitalei (VIDEO)
07 Iun 2010   •   12:47


Peste 200 de angajaţi ai societăţii de Salubritate Urban au protestat, luni dimineaţă, în faţa sediului societăţii din Sectorul 6. Oamenii sunt nemulţumiţi că nu şi-au mai primit salariile din luna martie.

Angajaţii societăţii Urban au refuzat să plece pe teren la ora 6:00, când începe programul de muncă. Oamenii şi-au motivat protestul spunând că nu le-au fost plătite salariile de mai multe luni.

Reprezentanţii societăţii Urban invocă lipsa banilor şi dau asigurări că salariaţii îşi vor primi remuneraţiile. Reprezentantul societăţii Urban Dan Ceauşescu a declarat, pentru Mediafax, că întârzierea plăţii salariilor se datorează "soldurilor" neîncasate de către firmă de la cei cărora le-au fost prestate servicii de salubrizare.

"De luni dimineaţă sunt la discuţii cu colegii noştri care protestează, încercăm să găsim o soluţie", a declarat Dan Ceauşescu.

Reprezentantul societăţii Urban a mai precizat că, cel mai probabil, angajaţii îşi vor relua munca în cursul zilei de luni, dar cu întârziere.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: protest salarii intarzieri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close