Antena 3 CNN Actualitate Prostituata moartă din portbagaj: Proprietarul maşinii, fost poliţist, susţine că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat

Prostituata moartă din portbagaj: Proprietarul maşinii, fost poliţist, susţine că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat

Prostituata moartă din portbagaj: Proprietarul maşinii, fost poliţist, susţine că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat
Foto: allinformation-mu.blogspot.com
08 Sep 2011   •   12:23

Un accident de circulaţie banal petrecut la Iaşi a scos la iveală o posibilă crimă. Poliţiştii veniţi să investigheze o tamponare au găsit, în portbagajul uneia dintre maşini, cadavrul unei tinere prostituate. Şoferul autoturismului în care era  victima, un bătrân de 72 de ani, fost poliţist, spune că nu stie cum a ajuns acel cadavru in portbagajul masinii sale.

Rudele femeii de 30 de ani care a fost găsită moartă în portbagaj habar nu aveau că aceasta se prostitua. Una dintre fetele care practică prostituţia în zonă le-a spus poliţiştilor că femeia era urmărită de câteva zile de bărbatul de 72 de ani, fost poliţist. Bătrânul spune însă că nu-şi aminteşte mare lucru despre ce s-a întâmplat.

Accidentul s-a produs în momentul în care bărbatul de 72 de ani a vrut să întoarcă maşina pe drum fără să se asigure şi a fost lovit frontal de o maşină a direcţiei vamale Iaşi.

Medicii legişti urmează să stabilească dacă femeia a murit în urma accidentului sau dacă a fost ucisă.

 



×
Subiecte în articol: prostituata portbagaj politist Iași masina
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close