Antena 3 CNN Actualitate Proprietarii unui teren pe care se construieşte DN74 îşi apără pământul cu drujba şi toporul (VIDEO)

Proprietarii unui teren pe care se construieşte DN74 îşi apără pământul cu drujba şi toporul (VIDEO)

Proprietarii unui teren pe care se construieşte DN74 îşi apără pământul cu drujba şi toporul (VIDEO)
28 Mai 2009   •   19:56

Au ieşit cu drujba şi toporul să îşi apere proprietatea. Membrii unei familii dintr-o localitate hunedoreană au sărit la drumarii care veniseră să exproprieze un teren pentru construirea drumului naţional 74, care face legătura între judeţele Hunedoara şi Alba.

De aproape 2 ani, un pod care a costat 2 milioane de lei este nefolosit, din cauză că autorităţile nu au expropriat terenul bărbatului în timp util. Capătul podului se termină exact lângă terenul omului. Acum însă, în baza noilor reglementări, drumarii au venit să preia terenul pentru a putea continua lucrările. Omul însă nu vrea să renunţe la teren până la obţinerea de către constructor a unei sentinţe definitive.

Disperaţi că nu ajung la un consens cu drumarii, proprietarul casei şi fiul său au ales să-şi facă dreptatea cu...drujba şi toporul.

Reprezentanţii Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara spun că totul este legal şi acţiunea lor e justificată.

Proprietarul terenului declară însă că nu va renunţa uşor la casă. El aşteaptă acum sentinţa de la Judecătoria Brad, care se va pronunţa în 2 iunie.



Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close