Antena 3 CNN Actualitate Proprietarii de posturi tv imorale ar trebui ucişi, susţine un judecător din Arabia Saudită

Proprietarii de posturi tv imorale ar trebui ucişi, susţine un judecător din Arabia Saudită

Proprietarii de posturi tv imorale ar trebui ucişi, susţine un judecător din Arabia Saudită
15 Sep 2008   •   09:42

Unul dintre cei mai bătrâni judecători din Arabia Saudită a declarat că ar trebui să fie permis ca patronii canalelor de televiziune care difuzează programe imorale să fie ucişi. Salih Ibn al-Luhaydan susţine că majoritatea emisiunilor de divertisment promovează depravarea şi ar trebui eliminate.

Câteva zeci de canale transmise prin satelit pot fi urmărite din Arabia Saudită. Comentariului judecătorul arab a fost făcut, în direct, la un post de radio local. Acesta îi răspundea unui ascultător, care pusese o întrebare referitoare la transmiterea unor programe tv care conţineau femei sumar îmbrăcate, în timpul Ramadanului. ?Este evident că aceste programe fac un mare rău societăţii şi proprietarii acestor canale sunt la fel de vinovaţi ca şi cei care se uită la programele lor.? a spus judecătorul. ?Este perfect justificabil să-i ucizi pe cei care vor să corupă moralitatea oamenilor, dacă răul pe care îl fac nu poate fi oprit prin altă metodă.? a adăugat acesta.

Analistul de afaceri arab, Magdi Abdelhadi, a declarat pentru BBC News că părerile judecătorului Salih Ibn al-Luhaydan sunt respectate în statul arab şi că mulţi arabi urmează sfaturile acestuia.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close