Reguli
noi pentru proprietarii de pensiuni. Din această vară, ei sunt
obligaţi să le ofere oaspeţilor numai produse naturale, gătite în
bucătăria proprie. Decizia este luată de Ministerul Turismului, şi
se referă la proprietarii de pensiuni care au peste 8 camere. Ministerul
Turismului a mai decis ca patronii unităţilor de cazare cu maxim
opt camere să le asigure oaspeţilor şi un program de recreere,
pentru tot sejurul.
S-au
schimbat, de asemenea, şi regulile privind clasificarea pensiunilor
în funcţie de confort.
Cele
cu capacitate mare vor primi şi un anumit număr de stele.
În
plus, atât proprietarii pensiunilor, cât şi angajaţii
acestora trebuie să urmeze cursuri de pregătire profesională.
Cabanele
au intrat şi ele în vizorul autorităţilor. De acum înainte,
se vor numi cabane turistice doar cele care le oferă clienţilor
servicii de vânătoare şi pescuit.
Antena3.ro