Antena 3 CNN Actualitate Programul instituţiilor publice în perioada sărbătorilor

Programul instituţiilor publice în perioada sărbătorilor

Programul instituţiilor publice în perioada sărbătorilor
24 Dec 2008   •   12:49

Ca în fiecare an, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, instituţiile statului, băncile şi companiile care oferă diferite servicii populaţiei lucrează după un program special. Cele mai multe nu au program cu publicul pe 25 şi 26 decembrie, apoi pe 1 şi 2 ianuarie. Administraţiile financiare din toată ţara vor avea ghişeele închise joi şi pe 26 decembrie dar şi pe 1 şi 2 ianuarie. În rest, funcţionarii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală vor lucra după programul normal.
Şi agenţiile CFR vor fi închise mâine şi pe 1 ianuarie. În schimb, pe 26 decembrie şi 2 ianuarie se va lucra doar patru ore, de la 8.00 dimineaţa până la 12.00. Poşta a anunţat, de asemenea, un program special pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă. Miercuri şi pe 31 decembrie, toate sediile vor fi deschise publicului doar până la ora 17.00. Joi, pe 26 decembrie dar şi în primele două zile ale anului viitor unităţile poştale vor fi închise.
Cei pe care sărbătorile i-au prins cu datorii la căldură, apă sau electricitate, trebuie să se grăbească pentru că instituţiile funcţionează după un program special. Doar astăzi casieriile ENEL vor mai avea program cu publicul, după care se vor redeschide abia pe 4 ianuarie.
Şi casieriile RADET vor fi închise joi, pe 26 decembrie şi respectiv pe 1 şi 2 ianuarie. În restul zilelor, acestea vor funcţiona între orele 12.00 şi 18.00. De asemenea, serviciul de ambulanţă şi 11 spitale de urgenţă din Capitală au anunţat că vor asigura asistenţa medicală în zilele de Crăciun şi Revelion.
Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close