Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo pentru Capitală. Cât de tare se răcește vremea

Prognoza meteo pentru Capitală. Cât de tare se răcește vremea

o_1co38jbre15i219f5a7a1f7g1vdj8.jpg
23 Sep 2018   •   16:06

La noapte, în București, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 12…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Luni, vremea va fi caldă, cu o maximă a temperaturii aerului de 28…29 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și la începutul nopții când va ploua slab.Temperatura minimă va fi de 9…11 grade.

Răcirea vremii va continua în jumătatea de nord-vest a teritoriului, iar începând de marți (25 septembrie) se va resimți în toată țara, astfel că valorile termice vor fi cu până la 8…10 grade.

Potrivit ANM, de marţi dimineaţă, de la ora 9.00, până miercuri, 26 septembrie, la ora 9.00, valorile de temperatură vor scădea semnificativ, vremea devenind cu 5…7 grade mai rece decât în mod obișnuit la această data. Cerul va avea înnorări temporare ziua când vor fi condiții de ploaie slabă, de scurtă durată, apoi se va însenina treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de miercuri dimineața fi de 5…7 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Duminică, meteorologii au emis o informare meteo de intensificări ale vântului, și răcire accentuată, care intră în vigoare din această seară şi ţine până miercuri dimineaţă. Totodată, a fost emis un cod galben de vânt, valabil luni în întreaga țară. 

De duminică seară, de la ora 23:00, până miercuri dimineaţă, ora 8:00, vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a ţării, cu rafale în general de 50…60 km/h şi temporar va ploua la început în vest, în centru şi în nord, apoi local şi în celelalte regiuni. În zona montană, la altitudini de peste 1800 m, trecător vor fi precipitaţii mixte.

Răcirea vremii va continua în jumătatea de nord-vest a teritoriului, iar începând de marţi (25 septembrie) se va resimţi în toată ţara, astfel că valorile termice vor fi cu până la 8…10 grade mai coborâte decât cele normale în această perioada a anului.

×
Subiecte în articol: meteo
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close