Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo de weekend: vreme deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării

Prognoza meteo de weekend: vreme deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării

Prognoza meteo de weekend: vreme deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării
05 Sep 2008   •   09:06

Suntem la începutul toamnei, dar nu putem să ne despărţim de tricouri şi pantaloni scurţi, pentru că temperaturile sunt mult mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. Meteorologii au anunţat că în acest weekend termometrele vor arăta chiar şi 36 de grade Celsius.

Sâmbătă,
vremea va fi deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil în nord-vest, nord şi la munte şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 35 de grade, iar cele minime, între 11 şi 21 de grade.

Duminică, v
remea se menţine caldă, cu cer variabil în vest şi la munte. Vântul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 28 şi 36 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat şi sudul Olteniei, iar cele minime între 12 şi 22 de grade.

Vreme deosebit de caldă şi în Capitală. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minima va fi de 16 -18 grade. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilă.

Antena3.ro


×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close