Antena 3 CNN Actualitate Profesoară de română în ipostaze sexy pe internet (GALERIE FOTO)

Profesoară de română în ipostaze sexy pe internet (GALERIE FOTO)

Profesoară de română în ipostaze sexy pe internet <font
color=red>(GALERIE FOTO)</font>
11 Ian 2008   •   14:51

În învăţământul românesc nu se mai termină scandalurile cu implicaţii sexuale. De data aceasta, victima pozelor erotice postate pe internet este o profesoară de română din Roman. Lili Ciucanu, de 29 de ani, a fost profesoară de română la un liceu din oraşul nemţean, dar şi-a dat demisia în vară. Se pare că acest lucru s-a întâmplat din cauza unor fotografii în ipostaze erotice pe care profesoara le realizase într-un apartament. Foştii colegi ai profesoarei cred că pozele au fost publicate pe internet de fostul soţ al femeii, care a vrut să se răzbune, scrie Evenimentul Zilei.

Mai mult, directorul adjunct al liceului din Roman, Ion Popa, a declarat că Lili Ciucanu nu a creat probleme cât a lucrat în instituţie, îmbrăcându-se decent şi implicându-se în activitatea şcolară. Acum pozele circulă prin tot liceul, elevii transmiţăndu-le între ei prin messenger.

În aceste condiţii, este greu de crezut că profesoara va mai putea preda română în acelaşi loc în care a lucrat mai bine de trei ani. Vă prezentăm în continuare fotografii în ipostaze sexy cu profesoara de română din Roman Lili Ciucanu (Sursă foto: Evenimentul Zilei).


PROFESOARA DE ROMÂNĂ ÎN IPOSTAZE EROTICE - GALERIE FOTO




Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close