Discuţiile dintre profesoară şi studenţii ei au ajuns virale pe Facebook, după ce mai mulţi tineri, disperaţi de comportamentul ei ciudat din timpul orelor on-line, au decis să o înregistreze.
În timpul unui curs, femeia a avut un discurs arogant la adresa studenţilor cărora le-a cerut să i se adreseze cu apelativul "doamna doctor Mădălina Adam".
Apoi, ca să verifice că studenţii au priceput corect formularea, a început să-i asculte pe rând la "lecţia de umilinţă".
Ea este auzită când le spune cursanţilor: "Vreau să aud dacă s-a reţinut. Stai puţin că ăştia sunt foarte proşi sau foarte răi"
Comportament specific persoanelor cu probleme psihice, la cursul on-line
Când una din fete a greşit formularea cerută de profesoară, femeia o apostrofează într-un mod umilitor: "Tu mamei tale cum îi spui de acum înainte?"
Profesoara schimbă de mai multe ori felul în care vrea să fie numită, în funcţie de student. Astfel, unora le cere să îi spună "Doamna doctor Mădălina Adam", altora "Doamna doctor Adam" sau "Doamna doctor".
Disperaţi de comportamentul total deplasat al profesoarei, elevii au pus totul pe internet, dar au făcut şi o sesizare către rectoratul Unifersităţii "Carol Davila".
Profesoara a fost suspendată
Şi colegii femeii s-au arătat stupefiaţi de discursul acesteia, iar superiorii au luat o primă măsură împotriva ei - au suspendat-o.
"Este o situație regretabilă, a fost suspendată activitatea didactică și s-a creat o comisie de analiză formată din reprezentanți ai Rectoratului și ai Facultății de Medicină, disciplina Biologie Celulară, Moleculară şi Histologie care va analiza activitatea didactică online la această disciplină.
Conversație halucinantă între o profesoară de la Medicină și studenții ei
Eu nu știu ca profesoara să fi avut astfel de antecedente, analizăm acum”, a declarat rectorul UMF Carol Davila, Viorel Jinga, pentru Edupedu.ro.
Rectorul a vorbit şi despre eventualitatea unor probleme psihice pe care le-ar avea profesoara.
"Nu are acte doveditoare că ar avea o condiție psihică, în dosarul medical nu apar internări sau vreo afecțiune psihică. Noi nu evaluăm psihologic în cadrul anchetei, doar Medicina Muncii poate face asta”, a mai spus Jinga.