Antena 3 CNN Actualitate Producător OTV prins luând mită pentru un reportaj

Producător OTV prins luând mită pentru un reportaj

Producător OTV prins luând mită pentru un reportaj
07 Iun 2007   •   15:15
Reportajul şi şantajul! Un producător de televiziune a fost prins în flagrant în timp ce primea 2.000 de euro de la primarul unei localităţi sibiene. Edilul local susţine că jurnalistul încerca să-l şantajeze de mai multă vreme aşa că s-a hotărât să-l dea pe mâna poliţiei. Producătorul este Cristian Petcuţă, asociat şi director al unei firme care are contract cu OTV pentru furnizarea de investigaţii jurnalistice. Potrivit anchetatorilor, Petcuţă ar fi realizat un reportaj în comuna sibiană Blăjel, despre o vânzare de teren. Primarul din localiate spune că a fost sunat de producator, iar acesta i-a cerut 3.000 de euro pentru a nu difuza reportajul în care ar fi fost vorba, după cum i-a spus acesta, de mai multe nereguli.

La început primarul a refuzat târgul iar producătorul a difuzat primul reportaj. I-a spus însă primarului că va mai difuza şi alte materiale compromiţătoare. Edilul susţine ca au urmat alte convorbiri telefonice aşa că s-a hotărât să-l dea pe ziarist pe mâna poliţiei. S-a înţeles cu acesta să-i dea 2000 de euro, totul după ce a pus la cale, împreună cu poliţiştii un flagrant.

Cristian Petcuţă are 50 de ani, este din Roşiori de Vede şi deţine o societatea comercială ce desfăşoară activităţi de radio şi televiziune. Contactat telefonic, patronul OTV ne-a declarat că nu cunoaşte acest caz.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close