Antena 3 CNN Actualitate Procurorul Marian Sântion cere protecţie Ministrului de Interne

Procurorul Marian Sântion cere protecţie Ministrului de Interne

Procurorul Marian Sântion cere protecţie Ministrului de Interne
30 Oct 2007   •   17:28

Procurorul Sântion cere protecţie de la Ministerul de Interne după ce a aflat din Jurnalul Naţional că este urmărit de o echipă profesionistă de filaj. Procurorul, care e consilier al ministrului de Interne, a depus plângere la Parchet şi a cerut mai multor instituţii, inclusiv SRI, să investigheze ca să afle cine îl urmăreşte. Sântion a aprecizat că a cerut serviciului de evidenţă al maşinilor să identifice proprietarii autoturismelor. Bănuieşte că e o încercare de intimidare după ce a cerut verificarea a peste 30 de chestori din Ministerul Interne.

După două zile de la începerea scandalului, Serviciul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române face următoarele precizări: ?În urma verificării numerelor de înmatriculare ale autoturismelor ce sunt prezentate în cuprinsul articolelor publicate în cotidianul ?Jurnalul Naţional" din zilele de 29 şi 30 octombrie a.c., a rezultat că autoturismele aparţin unor persoane fizice, nefiind înregistrate pe numele unor instituţii publice sau societăţi comerciale?.

Iniţial, nicio structură care ar putea să facă un filaj profesionist nu a recunoscut că l-ar fi supravegheat pe magistratul Marian Sântion. Ca urmare ziariştii de la "Jurnalul Naţional" au publicat un al doilea articol, în care sunt prezentate fotografii cu mai multe persoane surprinse în timp ce îl filau pe Marian Sântion.

Ziariştii de la "Jurnalul Naţional" cred că în filajul surprins de ei sunt implicate cadre ale MIRA.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close