Antena 3 CNN Actualitate Primul medic care a ajuns la supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni: "Sătenii merită să fie numiţi salvatori"

Primul medic care a ajuns la supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni: "Sătenii merită să fie numiţi salvatori"

Primul medic care a ajuns la supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni: "Sătenii merită să fie numiţi salvatori"
23 Ian 2014   •   20:09

Primul medic care a ajuns la supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni, Ziana Motora, paramedic voluntar la SMURD Cluj, a explicat, pas cu pas, într-o conferinţă de presă, în ce condiţii a avut loc intervenţia de căutare a locului accidentului.

Medicul a recunoscut contribuţia localnicilor care "merită să fie numiţi salvatori, pentru că ei au făcut tot ce le-a stat în putinţă să aducă victimele către noi".

"Era noapte, frig, sătenii erau dezbracaţi, pentru că le dăduseră victimelor hainele de pe ei, erau uzi, obositi, dar nu ştiau decât un singur lucru: să-i salveze pe oamenii ăia. A fost absolut impresionant ce-au făcut oamenii ăştia. Nu aveau decât dorinţa să ajute, n-au dat înapoi un pas şi au mers mereu înainte, până la ultima victimă coborâtă la ambulanţe", a declarat Ziana Motora, în cadrul unei conferinţe de presă.


×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close