Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu maşina incendiată vineri noapte, în Capitală

Primele imagini cu maşina incendiată vineri noapte, în Capitală

Primele imagini cu maşina incendiată vineri noapte, în Capitală
Foto: VideoNews
23 Feb 2013   •   15:00
Update 15:00 - Antena 3 a prezentat, în exclusivitate, primele imagini cu maşina incendiată vineri noapte, în Capitală. Imaginile au fost trimise la Antena 3 de către un martor care a recunoscut că nu ştie detalii, că nu a observat ceva ieşit din comun. "Ce am remarcat, totuşi, a fost reacţia foarte promptă a poliţiei. Cred că a venit un echipaj în maxim trei minute", a eplicat martorul.

O maşină parcată pe o stradă din Capitală a fost distrusă. Explozia s-a produs în cursul nopţii, conform reporterului Antena 3, Marius Popescu.

Martorii au povestit că evenimentul a avut loc în jurul orei 01:00. "Se pare că ar fi ajuns o altă maşină, care ar fi parcat cinci minute lângă cea incendiată şi, ulterior, a demarat în trombă. Există o anchetă în plină desfăşurare, pentru a se stabili ce explozibil s-a folosit", a explicat reporterul Antena 3.



Sursele Antena 3 susţin că maşina distrusă ar aparţine unui angajat al MAI implicat în descinderile recente asupra clanurilor "Cămătarii" şi "Sportivii".

Alexandru Niculae, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat, pentru Antena 3, că proprietarul maşinii nu este angajat al MAI şi nu există o legătură între acesta şi clanurile menţionate.

Vreau să mai fac o corectare. Este impropriu spus 'maşină explodată', colegii mei încă fac cercetări, nu ştim dacă este vorba de o explozie sau o incendiere. Există posibilitatea şi ca maşina să ia foc din cauza unui scurt-circuit, aşa cum se mai întâmplă. Vă repet, suntem la începutul verificărilor. O să vă oferim toate informaţiile când o să le avem.

Ştire în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: masina angajat MAI atentat explozibil
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close