Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu criminalul de la Brăila. Bărbatul a fost filmat cu puțin timp înainte de a-și ucide iubita

Primele imagini cu criminalul de la Brăila. Bărbatul a fost filmat cu puțin timp înainte de a-și ucide iubita

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Captur? foto Antena 3 CNN
Primele imagini cu criminalul de la Brăila. Bărbatul a fost filmat cu puțin timp înainte de a-și ucide iubita
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iun 2024   •   13:13

Antena 3 a obținut imagini filmate cu scurt timp înainte de crima de la Brăila, unde un bărbat şi-a ucis soția după ce aceasta a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Individul a fost filmat în timp ce îşi cumpăra alcool de la barul din sat, înainte de comite crima.

Între timp, este anchetă la IPJ Brăila după intervenția polițiștilor în acest caz, care seamănă izbitor cu cazul Caracal.

Acuzațiile sunt extrem de grave. Polițiștii nu au reuşit să descopere casa din care a fost dat telefonul, deși Serviciul de Telecomunicații Speciale a indicat locația.

Șocant este faptul că agenţii au ajuns chiar în faţa casei, au bătut la poartă, dar pentru că nu le-a răspuns nimeni, au plecat.

Cum s-a petrecut totul

Luni, femeia s-a certat cu concubinul ei, iar acesta a început să o lovească. Femeia a reușit să fugă, de două ori chiar, încercând să ajungă la mama ei, care locuia în apropiere, însă bărbatul a ajuns-o din urmă și a dus-o înapoi în casă. 

Disperată, aceasta a reușit să sune la 112, însă nu a apucat să comunice și adresa la care se afla. STS a localizat însă apelul, și a transmis zona în care s-ar fi aflat femeia. 

Polițiștii din Ianca au ajuns chiar la poarta casei în care femeia era agresată. Vecinii povestesc că agenții au bătut la poartă, însă, pentru că nu le-a răspuns nimeni, aceștia au plecat. 

A doua zi, fratele victimei, din Galați, a încercat să o sune. Când a văzut că aceasta are telefonul închis, s-a deplasat la domiciliul ei. Din nefericire, și-a găsit sora moartă, dar și pe agresorul ei, care își pusese capăt zilelor. 

Bărbatul și-a înjunghiat și fosta soție

Bărbatul era cunoscut cu antecedente penale. În 2017, individul şi-a înjunghiat, în Capitală, fosta soție, însă femeia a supraviețuit atacului.

Un an mai târziu, în 2018, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru tentativă de omor, iar în 2022 a fost eliberat condiționat.

Înainte de tentativa de omor din București, bărbatul mai fusese condamnat pentru viol si corupție sexuală.

 

 

×
Subiecte în articol: crima Brăila
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close