Antena 3 CNN Actualitate Primarul, viceprimarul şi doi consilieri din Borşa, ameninţaţi cu sabia de un bărbat beat (VIDEO)

Primarul, viceprimarul şi doi consilieri din Borşa, ameninţaţi cu sabia de un bărbat beat (VIDEO)

Primarul, viceprimarul şi doi consilieri din Borşa, ameninţaţi cu sabia de un bărbat beat (VIDEO)
08 Iun 2009   •   19:05

În oraşul maramureşean Borşa, punctul de vedere se impune cu sabia. Un bărbat a intrat în Primărie cu o sabie ninja şi i-a ameninţat pe primar, pe viceprimar şi pe doi consilieri.

Omul, ameţit bine de băutură, a încercat să le ceară socoteală pentru o sentinţă judecătorească prin care, spunea el, pierdea un teren. Doar că pământul respectiv nici măcar nu era al lui.

Speriat de ce s-ar fi putut întâmpla lui sau familiei, viceprimarul a sunat la 112.

Totul s-a întâmplat în biroul primarului din Borşa. În timp ce comisia Primăriei aştepta urnele şi procesele verbale pentru a organiza transportul spre Biroul Electoral Judeţean Mureş, pe nepusă-masă s-au trezit cu un bărbat care i-a ameninţat cu sabia.

Primii care au văzut individul care a intrat în Primărie au fost paznicul, dar şi un poliţist comunitar. Poliţistul a încercat să intervină, dar nu a putut să se opună doar cu mâinile goale.

Bărbatul a mai fost implicat într-un incident în data de 20 februarie - un scandal cu un clan tot din Borşa. Atunci a fost reţinut pentru 24 de ore.




Antena 3


×
Subiecte în articol: primarie sabie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close