Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Giurgiu, mereu în centrul atenţiei. Vezi prin ce "peripeţii" a trecut în ultimii ani

Primarul din Giurgiu, mereu în centrul atenţiei. Vezi prin ce "peripeţii" a trecut în ultimii ani

Primarul din Giurgiu, mereu în centrul atenţiei. Vezi prin ce "peripeţii" a trecut în ultimii ani
Foto: Videonews
12 Oct 2011   •   10:03

Primarul din Giurgiu, Lucian Iliescu, a fost în centrul atenţiei în ultimii ani, pentru mai multe momente controversate. Şi soţia primarului s-a făcut remarcată, în 2006, după ce bodyguarzii săi au agresat o echipă a Antenei 3, care investiga afacerile cu terenuri ale familiei Iliescu.

Cea mai cunoscută escapadă de la Consiliul Local Giurgiu s-a petrecut în 2006, de Ziua Femeii. Primarul Iliescu a plătit atunci o trupă de stripperi ca să le „înveselească" pe angajate de 8 martie. Nu mai puţin de 560 de milioane de lei vechi s-au cheltuit cu acest prilej, totul din bugetul local.

Tot în 2006, în prim-plan a ieşit soţia primarului Iliescu. Femeia s-a năpustit asupra jurnaliştilor Antenei 3, care veniseră să investigheze unele afaceri ale edilului.

În 2007, primarul s-a făcut din nou remarcat. A pus taxă de trecere la un pod făcut din bani europeni, fără ca acesta să aibă măcar o staţie de taxare sau o barieră, deşi primăria nici măcar nu achitase constructorilor contribuţia sa.






×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close