Antena 3 CNN Actualitate Primarul Craiovei e acuzat de "gât-golaşi" de Milano

Primarul Craiovei e acuzat de "gât-golaşi" de Milano

Primarul Craiovei e acuzat de "gât-golaşi" de Milano
13 Apr 2007   •   16:25

Impresarul cunoscutului artist italian Andrea Bocelli, Flaviano Telesi, l-a acuzat, vineri, pe primarul Craiovei, Antonie Solomon (PD), într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Dolj din Craiova, că ar fi solicitat o şpagă de 60.000 de euro pentru a-l aduce pe artist să susţină un spectacol în Cetatea Băniei pe 19 mai, cu prilejul inaugurării centrului modernizat al oraşului. Flaviano Telesi a spus că îl va da în judecată pe primarul Craiovei pentru faptul că după ce, iniţial, cele două părţi au stabilit de comun acord să îl aducă pe Andrea Bocelli să concerteze la Craiova, contra sumei de 500.000 de euro, Primăria Craiova nu a mai răspuns în nici un fel impresarului italian, după ce acesta a refuzat să plătească suma de 60.000 de euro lui Antonie Solomon.

El a afirmat că artistul italian a aflat de situaţia creată de Primăria Craiova şi nu va mai accepta în nici un fel să vină şi să concerteze aici. Telesi a menţionat, de asemenea, că s-a gândit timp de o lună dacă să facă sau nu publice aceste informaţii şi a ales să ţină conferinţa de presă la sediul PNL Dolj, întrucât de ceva timp îl cunoaşte pe Ion Groza, preşedintele PNL Craiova, fost subprefect al judeţului Dolj, care, în opinia sa, este ?o persoană foarte corectă?.

Ion Groza, care recent şi-a exprimat intenţia de a candida pentru funcţia de primar la Craiovei la viitoarele alegeri, a afirmat că Antonie Solomon nu a luat mită de la impresarul italian, însă este convins că a solicitat şpagă. La rândul său, primarul Antonie Solomon a jurat în faţa presei cu mâna pe Biblie şi cu privirea îndreptată către icoane că nu este nimic adevărat din acuzele care i se aduc. ?Nu îmi vine să cred! Vine un coate goale în Craiova, spune că îl aduce pe Bocelli, avem o discuţie şi după aia spune că i-am cerut şpagă. Şi el nu a vrut să o dea de moralitate!? Eu am spus de nu ştiu câte ori că ăştia sunt nişte vagabonzi. Nu erau ei în stare să îl aducă pe Bocelli. Am avut o singură discuţie cu ei. Este un mincinos. Vin ultimii gât-golaşi de Milano să atace primarul Craiovei?- a spus Antonie Solomon. Primarul a mai susţinut că oricum nu avea cum să discute cu Telesi întrucât nu ştie nici italiana, nici engleza şi nici să folosească un computer.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close