Antena 3 CNN Actualitate Primar, de la bal, la spital. Edilul din Baia Mare este suspect de preinfarct, la câteva ore după ce s-a căsătorit

Primar, de la bal, la spital. Edilul din Baia Mare este suspect de preinfarct, la câteva ore după ce s-a căsătorit

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş a ajuns de la bal la spital. Acesta s-a prezentat în această dimineață la secţia de urgenţe cu suspiciunea de preinfarct după ce în weekend s-a căsătorit şi a transmis petrecerea pe pagina de Facebook a primăriei.

de Vasile Dale    |    Ioana Mircea    |    14 Sep 2023   •   13:00

În această dimineaţă, cu puţin înainte de ora 7.00, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, însoţit de proaspăta soţie, s-a prezenta la UPU SMURD al Spitalului de Urgenţă Baia Mare.

Conform informaţiile noastre, confirmate şi de sursele medicale, edilul acuza dureri în piept. Imediat a fost supus unor investigații amănunțite pentru a elimina suspiciunea unui preinfarct.

Sursele medicale ale site-ului nostru susţin că toate analizele efectuate de medici ar fi în parametri normali, însă şi la această oră primarul se află în unitatea medicală.

Edilul ar fi trebuit să se prezinte astăzi la Curtea de Apel Cluj, unde judecătorii ar trebui să dea sentința definitivă în dosarul în care a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare de Tribunalul Maramureş.

Citeşte şi: Fiul unui primar dintr-o comună din Buzău a construit un supermarket în jurul unui stâlp de înaltă tensiune. Terenul l-a primit chiar de la tatăl său

×
Subiecte în articol: primar Baia Mare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close