Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a Laurei Lavric, acuzată că a luat la palme un coleg, la o nuntă: Mi-a spus „Du-te dracului!”

Prima reacție a Laurei Lavric, acuzată că a luat la palme un coleg, la o nuntă: Mi-a spus „Du-te dracului!”

laura lavric pe scen?
Laura Lavric este acuzată că și-a luat la palme un coleg, la o nuntă. Foto: Agerpres Foto
de Ioana Coman    |    24 Iul 2024   •   16:56

Cântăreața de muzică populară Laura Lavric a reacționat, miercuri, după ce a fost acuzată că a bătut un coleg de trupă, la o nuntă. Interpreta spune că doar l-a luat de obraz, după ce acesta a jignit-o.

Incidentul ar fi pornit de la o neînţelegere legată de programul muzical al celor doi artiști, invitați să cânte la aceeași nuntă. Tânărul interpret spune că Laura Lavric ar fi venit mai devreme la eveniment și i-ar fi încurcat lui programul muzical, dar Laura Lavric spune că a venit la timp și nu a afectat programul, dar că interpretul ar fi avut un comportament nepotrivit.

Artista a povestit, la Antena 3 CNN, cum au stat lucrurile, din punctul său de vedere.

Laura Lavric: Eu m-am dus la dânsul înainte de a pleca. El deja cânta şi m-am dus la el, acolo, m-am aplecat la el, la orgă. Zic "Mă, noi am intrat peste tine? Ce program ţi-am stricat, mă? Eu dirijez nunta altuia? Cum poţi să vorbeşti minciuni, nu ţi-e ruşine?" Şi el îmi spune "Du-te dracului!" Poftim?? Eu să mă duc dracului?? Şi l-am prins de obraz. "Măi, neruşinatule, nu ţi-e ruşine să vorbeşti cu mine aşa??" Şi el a zis că nu şi eu am plecat.

Un punct de vedere ne-a oferit și tânărul care o acuză pe Laura Lavric că l-a agresat.

Jurnalistă: V-a lovit sau nu doamna Lavric?

Maticiuc Iulian: Da, da. A şi recunoscut, iniţial şi către mine şi către nuntaşi. M-a jignit. Vorbea urât la adresa mea.

Jurnalistă: Doamna Lavric a spus că doar v-a luat de obraz.

Maticiuc Iulian: Da, după aceea şi-a schimbat declaraţia. Când a aflat că sunt camere de supraveghere acolo, a dat-o la întors. 

M-a lovit cu palma peste faţă. Am depus plângere la poliție pentru lovire. Urmează că polițiștii să facă rost de imaginile de pe camerele de supraveghere și îi las pe ei să se ocupe.

×
Subiecte în articol: Laura Lavric nunta agresiune fizica
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close