Antena 3 CNN Actualitate Prima ediţie - Primele ştiri vin mai devreme

Prima ediţie - Primele ştiri vin mai devreme

Prima ediţie - Primele ştiri vin mai devreme
19 Mar 2007   •   16:44
Antena 3 lansează luni, 19 martie, la ora 17, un nou jurnal de ştiri. ?Prima ediţie? oferă telespectatorilor primele ştiri ale serii cu declaraţii şi transmisii în direct, de luni până vineri, de la ora 17.00 la ora 19.00. Emisiunea este realizată şi prezentată de Dana Grecu, alături de care se află invitatul său permanent, analistul politico-militar Radu Tudor. Vor fi dezbătute cele mai importante evenimente ale zilei, aflate în plină desfăşurare, în contextul în care se produc.

Va fi cea mai interactivă ediţie de ştiri pentru că telespectatorii vor putea interveni în direct sau vor putea posta pe blogul emisiunii comentarii cu privire la tema aflată în dezbatere. Realizatoarea şi prezentatoarea Dana Grecu arată că Prima ediţie va trata subiectele zilei, curat şi din toate unghiurile, din respect pentru telespectatorii care îşi vor face timp să urmărească emisiunea: La Prima Editie, autorităţile vor vorbi cât trebuie. Nu cât vor. Punctul dumneavoastră de vedere este prioritar. Pentru că subiectele noastre sunt ale dumneavoastră.

Invitatul permament al emisiunii, Radu Tudor, se bucură de provocarea lansată de Antena 3: ?este un format occidental, care începe să prindă din ce în ce mai mult în România. Agenda politică diferă de multe ori de agenda cetăţeanului simplu. Vom încerca să armonizăm cât mai mult aceste două priorităţi, ca un semnal pentru cei votaţi de populaţie să administreze ţara în mod eficient, nu să poarte războaie între instituţii.?

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close