Antena 3 CNN Actualitate Prigoană şi-a cumpărat avion de 80.000 de euro (VIDEO)

Prigoană şi-a cumpărat avion de 80.000 de euro (VIDEO)

Prigoană şi-a cumpărat avion de 80.000 de euro <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Iul 2007   •   13:56

Şi-a luat avion, ca să scape de aglomeraţia de pe străzi. Este cazul omului de afaceri Silviu Prigoană, care spune că asta este singura posibilitate, de a se merge prin ţară, fără să-şi mai facă probleme din cauza traficului. Cît despre frica de zbor, este oricum ?mai mică decît să stea în faţa soacrei?, a declarat Prigoană. Avionul este nou nouţ şi a costat vreo 80 de mii de euro, având toate dotările.

Noul proprietar este încântat de senzaţia pe care i-o dă avionul în zbor, fiind convins că investiţia pe care a făcut-o a meritat, avionul fiind achiziţionat dintr-o necesitate şi nu dintr-un moft.

Prigoană susţine că nu îşi permite să piardă 8-9 ore cu maşina pentru a se deplasa la filiala din Suceava sau la cea de la Cluj, de aceea s-a hotărât să zboare şi face acest lucru din plăcere. Sâmbătă spre exemplu, a fost instructor pentru cine a vrut să urce cu el în avion. Şi a urcat în aer cel puţin de zece ori, numai pentru distracţie.

În total, Silviu Prigoană a zburat peste 300 de ore aşă că s-a considerat îndeajuns de experimentat încît să-şi înveţe şi fii să zboare. Ei primii, ?soacra la urmă?, a decis Silviu Prigoană?.

 Imagini cu profesorul de zbor Prigoană

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close