Antena 3 CNN Actualitate Ce prezentator Antena 3 are cel mai frumos brad? Votaţi şi încoronaţi regele sau regina sărbătorilor!

Ce prezentator Antena 3 are cel mai frumos brad? Votaţi şi încoronaţi regele sau regina sărbătorilor!

Ce prezentator Antena 3 are cel mai frumos brad de Crăciun? Alegeți cel mai falnic dintre brazii de Crăciun. Votați și încoronați regele sau regina sărbătorilor!

o_1eq77qqbr7d6vocg631kp81aqtb.jpg
23 Dec 2020   •   09:33

Bradul de Crăciun este mult mai mult decât tradiție, este parte esenţială a sărbătorii Crăciunului! Pentru foarte mulți dintre noi împodobitul bradului s-a transformat din tradiţie în pasiune.

Astfel, cu puțină pricepere, dar și dăruire, poate ieși o adevărată operă de artă.

Jurnaliștii Antena 3 vor să vă arate că se pricep și la împodobit bradul, dar voi sunteți cei care veți decide cine are cel mai mult talent. Alegeți cel mai falnic dintre brazii de Crăciun. Votați și încoronați regele sau regina sărbătorilor!

Pentru a vota bradul sau prezentatorul preferat, trebuie să intraţi pe Facebook, în postarea de mai jos, şi să daţi like fotografiei în care apare bradul şi numele prezentatorului favorit.

Concursul se încheie, vineri, în ziua de Crăciun, la ora 17.00, iar la ora 18.00, câştigătorul titlului de "cel mai frumos brad" va fi anunţat în direct la Antena 3.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close