Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Iohannis vrea să se adreseze Parlamentului pe 9 mai, la 140 de ani de la declararea independenţei României

Preşedintele Iohannis vrea să se adreseze Parlamentului pe 9 mai, la 140 de ani de la declararea independenţei României

Preşedintele Iohannis vrea să se adreseze Parlamentului pe 9 mai, la 140 de ani de la declararea independenţei României
Foto: Agerpres
07 Apr 2017   •   12:32

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis o scrisoare Președintelui Senatului și Președintelui Camerei Deputaților în care solicită, în conformitate cu prevederile art. 88 din Constituţia României, să adreseze Parlamentului un mesaj cu ocazia sărbătoririi a 140 de ani de la Proclamarea Independenței de Stat a României, precum și cu ocazia Zilei Europei.

"În conformitate cu prevederile art. 88 din Constituţia României, republicată, doresc să adresez Parlamentului un mesaj cu ocazia sărbătoririi a 140 de ani de la proclamarea independenţei de stat a României, precum şi cu ocazia Zilei Europei", se arată în scrisoarea transmisă preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. 

Klaus Iohannis propune să-şi prezinte mesajul în şedinţa reunită a celor două camere ale Parlamentului pe 9 mai, la ora 12,00. 

Preşedintele Iohannis s-a mai adresat în februarie Parlamentului pe tema bugetului de stat. 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Cele mai noi știri
Parteneri
x close