Antena 3 CNN Actualitate "Preşedintele Băsescu şi-a arătat slăbiciunea"

"Preşedintele Băsescu şi-a arătat slăbiciunea"

"Preşedintele Băsescu şi-a arătat slăbiciunea"
23 Mai 2007   •   14:27

Organizaţia Reporteri Fără Frontiere afirmă, referindu-se la incidentul dintre Traian Băsescu şi o jurnalistă, că cea mai importantă persoană a statului român trebuie să dea exemplu, cu atât mai mult cu cât e şeful unei ţări care tocmai a intrat în UE, iar din păcate Băsescu şi-a arătat slăbiciunea.

Elsa Vidal, responsabil pentru Europa şi fosta URSS la Reporteri fără Frontiere a declarat că dacă preşedintele Traian Băsescu are un temperament sangvin sau nu, e treaba acestuia, însă el trebuie să dea exemplu, cu atât mai mult cu cât e şeful unei ţări care tocmai a intrat în Uniunea Europeană, informează Mediafax.

Referitor la intenţia unei părţi a mass-media română de a boicota întoarcerea preşedintelui, Elsa Vidal a susţinut că presa dă dovadă de inteligenţă şi vitalitate alegând acest demers.

"Cred că faptul că presa română se pregăteşte să boicoteze întoarcerea preşedintelui la Palatul Cotroceni e un lucru bun. Presa dă dovadă de inteligenţă şi de vitalitate alegând acest demers. E o zi importantă pentru preşedinte, iar presa s-a gândit să îi dea replică cu armele de care dispune. Dacă dispreţuieşti informaţia, ea se poate întoarce împotriva ta. Când eşti un om politic şi o figură publică, ai nevoie de jurnalişti ca să trăieşti. E o reacţie care mi se pare foarte adaptată," a declarat oficialul pentru RFI.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close