Antena 3 CNN Actualitate Premiile MTV - organizate pe banii Primăriei

Premiile MTV - organizate pe banii Primăriei

Premiile MTV - organizate pe banii Primăriei
19 Apr 2007   •   13:21

Primarul Capitalei, Adriean Videanu, va ?decerna? premiile muzicale MTV. Nu din buzunarul propriu, ci din banii contribuabililor, de la bugetul local. Şi asta pentru că, anul acesta Primăria va organiza festivitatea dedicată artiştilor români. Bugetul premiilor MTV nu este deloc unul neglijabil. Întregul spectacol va ajunge să coste 600.000 de euro, aproape cât a costat asfaltarea Podului Grant, pod de utilitate publică de altfel! Evenimentul va avea loc în parcul Izvor, unde vor fi instalate zeci de mii de waţi de sunet şi lumină, ecrane de două ori mai mari decât un apartament şi gradene cu 4000 de locuri, toate acoperite cu un cort.

Videanu lasă proiectele Primăriei pentru artiştii români, care merită mai multă atenţie decât arena sportivă multifuncţională, esplanada, spaţiile verzi lipsă din Capitală şi locurile de parcare, care trebuiau să se înmulţească.

După două ediţii desfăşurate la Cluj, cea de-a cincea ediţie a Premiilor Muzicale MTV România va fi organizată în aer liber, după conceptul MTV Arena. Evenimentul va avea loc pe 10 mai. Spectacolul este programat să dureze 12 ore.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close