Antena 3 CNN Actualitate Premierul şi-a susţinut fiul la un concurs de karting

Premierul şi-a susţinut fiul la un concurs de karting

Premierul şi-a susţinut fiul la un concurs de karting
29 Apr 2007   •   14:35

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu a fost mulţumit de prestaţia fiului său la prima etapă a campionatului de karting GETORADE 2007, Călin junior clasându-se pe locul al patrulea la categoria ?mini?, dar vrea ca acesta să progreseze şi la etapa următoare să termine cursa pe un loc mai bun. ?A ieşit bine, dar vreau să meargă mai bine. Mai e loc... mult. Nu sunt dezamăgit, dar trebuie să mai înveţe, să facă progrese. Sper ca la cursa următoare să meargă mai bine?, a declarat primul-ministru, la finalul concursului.

Cursa a fost întreruptă din cauza unui accident cu unul dintre karturi, astfel încât clasamentul a fost stabilit conform ordinii concurenţilor la ultima trecere a liniei de start. În urma accidentului nu a avut nimeni de suferit. ?Probabil că finalul de cursă ar fi fost mai palpitant dacă nu era accidentul?, a afirmat Tăriceanu. Premierul pune clasarea fiului său pe locul al patrulea pe seama faptului că acesta se uită prea des în spate.

?În cursă trebuie să te uiţi la cel din faţă, să încerci să îl depăşeşti. Fiecare privire în spate înseamnă câteva zecimi de secundă pierdute?, a explicat şeful Executivului. În opinia sa, câştigarea unei astfel de curse ţine de antrenament, de concentrare şi de condiţia fizică. ?Cursa, chiar dacă pare o joacă, este foarte solicitantă din punct de vedere fizic. Nu ştiu ce să spun... o să vorbesc cu el, să văd ce s-a întâmplat?, a adăugat Tăriceanu.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close