Antena 3 CNN Actualitate Premierul Dăncilă, despre dezvăluirile Antena 3 în cazul celor procurorilor Onea și Negulescu: Cei vinovați trebuie să plătească!

Premierul Dăncilă, despre dezvăluirile Antena 3 în cazul celor procurorilor Onea și Negulescu: Cei vinovați trebuie să plătească!

o_1d19ipl0j1jjnig5gueoln18ln8.jpg
foto: captura Antena 3
15 Ian 2019   •   22:23

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, la "Sinteza Zilei", referindu-se la dezvăluirile făcute de Antena 3 despre procurorii Lucian Onea și Mircea Negulescu, că cei vinovați trebuie să plătească.

Citește și: Mărturii scandaloase despre tacticile procurorilor DNA. Fost adjunct IPJ Prahova: „Se știa de aceste practici de foarte mult timp”

"Trebuie să spunem adevărul, să ne ofere oportunitatea să avem mai multe deplasări la Bruxelles și să arătăm care este realitatea în România.

Să arătăm că, de fapt, a existat multă dezinformare și indiferent de locul unde muncești, fie că te alfi în justiție, fie că te afli în alt domeniu, cei care greșesc trebuie să plătească, și mai ales cei care au încălcat drepturile omului și care au făcut atâta rău altor oameni", a spus Viorica Dăncilă, în interviul exclusiv acordat jurnalistei Sabina Iosub, la Strasbourg.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei viorica dancila
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close