Antena 3 CNN Actualitate Prăbuşirea macarelei putea fi evitată

Prăbuşirea macarelei putea fi evitată

Prăbuşirea macarelei putea fi evitată
08 Mar 2007   •   21:11

Cu patru ore înainte de accident, un bărbat a văzut câţiva muncitori care tăiau utilajul. Omul le-a comunicat celor de la Inspectoratul în Construcţii de la Sectorul 4, dar inspectorii nu l-au băgat în seamă. Nu s-a lăsat şi a apelat 112. Serviciul Special confirmă anunţul cetăţeanului şi spune că centralista a anunţat Poliţia. ?A văzut doi indivizi cu un aparat de sudură autogen. Aceştia tăiau contravânturile de la baza scheletului de susţinere a macaralei. Cetăţeanul a anunţat Inspectoratul în Construcţii al Sectorului 4, dar inspectorii au spus că nu e treaba lor. Apoi, bucureşteanul a sunat la 112, unde i-au făcut legătura la Poliţie?. Aşa a decurs firul evenimentelor, conform spuselor bucureşteanului grijuliu.

Cu responsabilitatea pasată de colo-colo, proprietarii celor şase maşini distruse de macara trebui să îşi recupereze pagubele. Iar macaraua trebuie scoasă din Dâmboviţa. De frică să nu se mai întâmple şi alte accidente, şefii primăriei Sectorului 3 au schimbat firma care se ocupă de scoaterea macaralei.

Pe de altă parte, reprezentanţii firmei care a provocat accidentul susţin acesta a avut loc pentru că au fost forţaţi de şefii Ministerului Culturii să termine lucrarea într-un timp mult prea scurt. Firma susţine totuşi că îi va despăgubi pe proprietarii maşinilor distruse şi va plăti toate pagubele produse domeniului public.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close