Antena 3 CNN Actualitate Porumb fiert în apă de canal, vândut oamenilor. Se întâmplă la terasele din Lugoj

Porumb fiert în apă de canal, vândut oamenilor. Se întâmplă la terasele din Lugoj

Porumb fiert în apă de canal, vândut oamenilor. Se întâmplă la terasele din Lugoj
de O.P.    |    14 Aug 2013   •   06:10

 La terasele de pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Lugoj se găteşte cu apă din canal.  Un bărbat i-a filmat pe angajaţii teraselor şi pe micii comercianţi chiar în timp ce-şi umpleau bidoanele cu apă. 

Jurnaliştii de la redesteptarea.ro au semnalat cazul celor de la Direcţia de Sănătate Publică Timiş. Angajaţii de acolo nu s-au agitat prea mult şi le-au spus că e nevoie de o reclamaţie în scris. Iar în funcţie de sesizare, vor hotărî dacă vor acţiona sau nu.

Rând pe rând, angajaţii teraselor au venit să ia apă din canalul aflat în mijlocul străzii.

După ce şi-a umplut bidonul cu apă, unul dintre bărbaţi l-a pus la dozatorul pus după tejghea. Tot în apa din canal a fiert şi porumbul oferit spre cumpărare trecătorilor, de către o comerciantă.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a fost sesizată de către jurnaliştii de la redesteptarea.ro. Inspectorul Virgil Ciobanu a declarat că nu poate face nimic, dacă nu primeşte pe birou o sesizare scrisă.

Insp. VIRGIL CIOBANU, Direcţia de Sănătate Publică Timiş: "Trebuie făcută o reclamaţie în scris, depusă pe Victor Babeş, la conducerea noastră şi în funcţie de aceasta, vom acţiona. Nu mergem nici la reclamaţii anonime, nici telefonice. Eu am o fişă a postului, am niste reglementări legislative, nu fac de capul meu nimic. Eu nu dispun de maşini, de oameni după-amiaza. Am şi eu o ierarhie, sunt nişte reguli pe care trebuie să le respect. Nu pot acum aşa ad-hoc să găsesc soluţii sau improvizaţii, n-am cum".
SURSA: redesteptarea.ro

Au reacţionat mai bine inspectorii din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş. Aceştia au anunţat că vor trimite o echipă la faţa locului pentru a ancheta cazul.

×
Subiecte în articol: incident
Cele mai noi știri
Parteneri
x close