Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Lupta cu "regimul Băsescu" nu va înceta până când acesta nu va fi eliminat

Ponta: Lupta cu "regimul Băsescu" nu va înceta până când acesta nu va fi eliminat

Ponta: Lupta cu "regimul Băsescu" nu va înceta până când acesta nu va fi eliminat
Foto: Agerpres
de S.T.    |    22 Aug 2012   •   07:29

Premierul Victor Ponta le-a promis alegătorilor că lupta cu "regimul Băsescu" nu va înceta până când acesta nu va fi eliminat.

Liderii USL şi-au facut deja planuri mari pentru alegerile din toamnă şi susţin că promisiunile referitoare la pensiile şi salariile românilor vor fi respectate.

În plus, ei vor să propună o reformă constituţională "amplă" care are ca scop principal delimitarea clară a atribuţiilor preşedintelui, Guvernului si Parlamentului.

"În noiembrie, tot în această formulă şi tot alături de oamenii care au votat, vom avea majoritate în Parlament şi vom avea un nou guvern, iar în 2014 vom avea un nou preşedinte USL  şi un preşedinte votat şi nu trimis acasă", a declarat premierul.

Curtea Constituţională a constatat, în hotărârea adoptată marţi, că procedura de organizare a referendumului a fost respectată, că nu s-a întrunit condiţia de cvorum pentru ca scrutinul să fie valabil şi menţionează că la data publicării deciziei în Monitorul Oficial Traian Băsescu îşi reia atribuţiile.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta premier USL pensii
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close