Parcul Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei a început să se aglomereze începând cu ora 14:00. După ce porcul de 120 de kilograme a fost tăiat şi pârlit sub privirile curioşilor, a fost tranşat şi gătit.
Primii care s-au înfruptat din el au fost copiii, care au primit câte o bucată de şorici. Imediat după aceea s-a format coadă. Aproape 1.500 de persoane au venit să guste din carnea de porc.
Unii dintre ei au profitat de pomana oferită de primarul Sectorului 5 şi au plecat de acolo cu mai multe porţii de mâncare. Totul, "stropit" de administraţia Sectorului 5 cu 500 de litri de vin. Mulţi nu s-au sfiit să se aşeze chiar şi de două ori la coadă, pentru a lua cât mai multă mâncare.
Seara este încheiată cu o serie de concerte, susţinute de mai multe trupe cunoscute.
Pomana porcului în Sectorul 5 al Capitalei