Antena 3 CNN Actualitate Polițistul Marian Godină pleacă în Moldova

Polițistul Marian Godină pleacă în Moldova

godina.jpg
foto: Facebook
10 Mar 2016   •   16:07

Poliţistul scriitor Marian Godină îşi lansează weekend-ul acesta cartea „Flash-uri din sens opus” la Iaşi. Evenimentul va avea loc în cadrul Târgului de carte, artă şi muzică LIBREX.

 Poliţistul braşovean care a devenit cunoscut prin textele sale pline de umor, Marian Godină, îşi lansează cartea „Flash-uri din sens opus” şi la Iaşi, potrivit Adevarul.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 martie, de la ora 14.00, în sala Atrium de la Palas Mall.

Lansarea cărţii „Flash-uri din sens opus” de Marian Godină are loc în cadrul Târgului de carte, artă şi muzică LIBREX, care se desfăşoară la Iaşi în intervalul 9-13 martie.

Volumul poliţistului braşovean Marian Godină va fi lansat la Iaşi în prezenţa autorului şi a directorului executiv de la Editura Curtea Veche Publishing, Maria Desmirean.

La finalul lansării, Godină va oferi autografe cititorilor săi.

Lansarea oficială a volumului „Flash-uri din sens opus”, care reuneşte mai multe poveşti din experienţa poliţistului, a avut loc pe 22 februarie, la Biblioteca Centrală din Bucureşti.

“Despre «Flash-uri din sens opus» vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranţă prin toate stările. Vă va întrista, veţi râde cu lacrimi, vă va amuza, veţi regreta (nu că aţi cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veţi râde iar. Cu siguranţă vă va antrena toţi muşchii mimicii”, a precizat autorul Marian Godină pe pagina personală de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marian Godina
Parteneri
x close