Antena 3 CNN Actualitate Polițistul care și-a dat demisia din Poliție după 20 de zile de muncă, pus să plătească despăgubiri MAI

Polițistul care și-a dat demisia din Poliție după 20 de zile de muncă, pus să plătească despăgubiri MAI

Polițistul care și-a dat demisia din Poliție după 20 de zile de muncă, pus să plătească despăgubiri MAI
30 Oct 2019   •   09:42

George Boran, tânărul polițist care a demisionat după doar 20 de zile în serviciu, din cauza neregulilor din sistem, va fi obligat să plătească despăgubiri Ministerului Afacerilor Interne. George a demisionat după ce a fost trimis să muncească la o secție rurală din Prahova.

Tânărul a povestit, pe Facebook, că a fost visul lui să devină polițist, însă ceea ce a descoperit ulterior l-a făcut să își dea seama că „nu este pregătit să moară din cauza indiferenţei superiorilor săi”. El a acuzat că la locul de muncă e frig, nu are unde să se spele pe mâini, dar și că nu dispune de o armă cu care să se apere de posibili scandalagii, așa că a decis să demisioneze.

Legea prevede că polițiștii trebuie să rămână cel puțin 7 ani, de la încadrare, în sistem, în caz contrar urmând să plătească despăgubiri. Astfel, potrivit unor surse, suma pe care George Boran o are de achitat după demisie se ridică la 9.000 de lei.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Europa, răvășită de furtuni și caniculă: Țările vizate de alerte Cod roșu
x close