Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii au destructurat o grupare care falsifica documente pentru a lua credite

Poliţiştii au destructurat o grupare care falsifica documente pentru a lua credite

Poliţiştii au destructurat o grupare care falsifica documente pentru a lua credite
Foto: Intact Images
15 Apr 2011   •   09:44

Percheziţii, vineri dimineaţă, în Drobeta Turnu Severin. Sunt vizate persoane suspecte de fraude informatice. La acţiune participă 50 de poliţişti şi jandarmi.

Tot vineri, poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT au destructurat o altă grupare infracţională constituită din 19 persoane care falsificau cărţi de identitate şi paşapoarte cu scopul de a contracta credite bancare a fost destructurată. Oamenii legii au făcut nu mai puţin de 11 percheziţii în judeţele Olt, Dolj şi Vâlcea, transmite Mediafax.

În urma descinderilor, 15 persoane au fost identificate şi duse la audieri, la sediul DIICOT Olt. Membrii grupării se ocupau cu falsificarea cărţilor de identitate şi a paşapoartelor, pe numele unor cetăţeni bulgari şi italieni.

"Actele erau falsificate cu scopul de a contracta credite bancare sau a le oferi organelor judiciare în cazul în care erau solicitate acte de identitate. Nu a fost stabilit încă un prejudiciu", a declarat comisarul-şef Silviu Văcaru.  

Membrii grupării sunt cercetaţi pentru constituirea unui grup infracţional, fals privind identitatea, uz de fals, falsificare de valori străine, deţinere de instrumente în vederea falsificării de valori străine.

×
Subiecte în articol: perchezitii
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close