Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii au acţionat superficial în cazul Orban

Poliţiştii au acţionat superficial în cazul Orban

Poliţiştii au acţionat superficial în cazul Orban
19 Dec 2007   •   19:06

Lipsă de profesionalism şi superficialitate în modul de intervenţie a echipajului de poliţie care s-a ocupat de accidentul în care a fost implicat ministrul Ludovic Orban. Aceasta este concluzia Raportului preliminar întocmit de Corpul de Control al Ministerului de Interne, în urma verificărilor începute marţi. Până acum au fost audiaţi 10 poliţişti. Raportul arată că accidentul a fost anunţat de un martor ocular la numărul de urgenţă 112, la ora 14.35, duminică. Cei care au sunat au spus că există şi o victimă, o femeie. La faţa locului a fost trimis cel mai apropiat echipaj de poliţie, dar nu a reuşit să găsească cele două maşini implicate în accident.

Agenţii de poliţie au plecat apoi la o benzinărie să alimenteze maşina, după care au încercat din nou să găsească locul accidentului. Poliţiştii au transmis apoi la dispecerat că evenimentul nu se confirmă şi s-au retras. Nu au mai fost făcute nici un fel de verificări până a doua zi în jurul orei 19.30, când ministrul Ludovic Orban a sosit la sediul poliţiei Ruitere şi a anunţat accidentul.

Raportul semnalează că, numele ministrului Orban şi nici ale altor persoane implicate în accident nu au apărut în apelul făcut duminică la 112. La momentul declarării accidentului, ambii şoferi l-au descris ca fiind o tamponare. După elaborarea Raportului final, vor fi stabilite sancţiuni, se precizează în comunicatul Corpului de Control al Ministerului de Interne.

FILMUL ACCIDENTULUI - 1
FILMUL ACCIDENTULUI - 2
FILMUL ACCIDENTULUI - 3

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close