Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu s-au întâlnit cu un urs, pe Transfăgărăşan. Reacţia animalului când a pornit sirena

Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu s-au întâlnit cu un urs, pe Transfăgărăşan. Reacţia animalului când a pornit sirena

urs
Urs pe Transfăgărăşan. Sursa foto: Poliţia Sibiu/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2024   •   17:51

Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu s-au întâlnit cu un urs, în timp ce patrulau pe DN7C, Transfăgărăşan, anunţă duminică Poliţia Sibiu.

Poliţiştii au folosit semnale acustice şi l-au forţat să se retragă în habitatul lui. Oamenii legii transmit că este nevoie ca cei care se întâlnesc cu ursul să manifeste mult mai multă atenţie şi în niciun caz să nu oprească pentru a-i hrăni sau a-i fotografia.

Poliţia Sibiu a postat imagini cu momentul în care maşina de poliţie s-a întâlnit cu ursul pe Transfăgărăşan.

„Prezenţa urşilor pe drumurile naţionale din zonele montane nu mai sunt o apariţie „surpriză”, din păcate. Ceea ce ne obligă să manifestăm mult mai multă atenţie şi în niciun caz să nu oprim pentru a îi hrăni sau a îi fotografia.

Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au dat nas în nas astăzi cu un urs, în timp ce patrulau pe DN7C, Transfăgărăşan.

Folosind semnale acustice l-au forţat să se retragă în habitatul lui”, a scris Poliţia Sibiu în postare.

Prezența urșilor pe drumurile naționale din zonele montane nu mai sunt o apariție “surpriză”, din păcate. Ceea ce ne obligă să manifestăm mult mai multă atenție și în niciun caz să nu oprim pentru a îi hrăni sau a îi fotografia. Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au dat nas în nas astăzi cu un urs, în timp ce patrulau pe DN7C, Transfăgărășan. Folosind semnale acustice l-au forțat să se retragă în habitatul lui. Vă recomandăm să manifestați prudență în zonele montane.

Publicată de Politia Sibiu pe Duminică, 21 iulie 2024

Poliţiştii recomandă prudenţă în zonele montane.

×
Subiecte în articol: Politie Sibiu urs Transfăgărășan
Cele mai noi știri
Parteneri
x close