Antena 3 CNN Actualitate "Cine eşti mă tu? Arnold Şvaiţer?". Poliţişti filmaţi când erau înjuraţi şi ameninţaţi, după ce au stricat o petrecere în Boldeşti-Scăeni

"Cine eşti mă tu? Arnold Şvaiţer?". Poliţişti filmaţi când erau înjuraţi şi ameninţaţi, după ce au stricat o petrecere în Boldeşti-Scăeni

Scandal în plină stradă cu poliţia. Mai mulţi indivizi s-au ales cu dosare penale pentru ultraj după ce au sărit la bătaie. S-a întâmplat în oraşul Boldeşti-Scăeni din Prahova, după ce un apel la 112 anunţa faptul că la o petrecere muzica este mult prea tare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2024   •   09:11

Deranjaţi de prezenţa poliţiştiştilor, scandalagii au început să înjure şi să-i intimideze pe oamenii legii. În cele din urmă însă au fost duşi la secţie.

Totul a început la o petrecere unde bărbaţii ascultau muzică la un volum care i-a deranjat pe vecini, astfel că oamenii au sunat la numărul de urgenţă 112.

Supăraţi că le-a fost stricată petrecerea, scandalagii au început să le reproşeze agenţilor că nu e prima dată când îi amendează, iar ulterior au început să îi înjure şi să îi ameninţe.

Unul dintre agenţi a folosit spray-ul lacrimogen şi a fost la un pas să fie lovit cu pumnul de unul dintre suspecţi.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
O fată de 17 ani și un tânăr de 24, găsiți morți într-un hotel din București
x close