Antena 3 CNN Actualitate Polițista sub acoperire, aproape de viol. Ce o forța să facă prodecanul

Polițista sub acoperire, aproape de viol. Ce o forța să facă prodecanul

viol_51315100_94264000.jpg
11 Iul 2015   •   01:31

Procurorii Parchetului General care realizează ancheta de la Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa au reuşit să introducă în universitate, pentru a strânge probe, o studentă – ofiţer acoperit, scrie hunedoaralibera.ro.

Tânăra i-a căzut cu tronc prodecanului de la Facultatea de Ştiinţe Sociale, care s-a oferit să o ajute în schimbul unor servicii sexuale. Pentru că studenta sub acoperire refuza să întreţină relaţii sexuale cu el, prodecanul i-a cerut măcar câte un sărut pentru fiecare examen promovat. De altfel, profesorul universitar ştia că „la fel a păţit un coleg de-ai lui, l-a întrebat o fată care era sub acoperire iar el a răspuns că vrea să se culce cu ea, ulterior fiind arestat pentru asta”.

Cu toate acestea, profesorul nu a renunţat la gândul de a întreţine relaţii sexuale cu studenta pe care a ajutat-o la examene.

„În continuare a insistat să mă sărute, mă ţinea de mână, a venit lângă mine în pat şi a început să mă mângâie pe picioare, să mă sărute pe mână şi pe gât.Deşi i-am spus să se oprească acesta continua să o facă şi mă ţinea strâns astfel încât să nu pot să mă ridic din pat. Când am reuşit să mă ridic, a făcut-o şi el iar apoi a venit şi m-a strâns în braţe.Dacă acesta a văzut că nu cedez sub nicio formă mi-a propus altceva.Franţ Florin m-a întrebat câte examene am avut în iarna iar eu i-am răspuns că am avut şapte apoi mi-a zis că pentru ele ar trebui să-i dau şapte pupici, câte unul pentru fiecare, menţionând-i că este o plată bună. (…) Din nou a încercat să tragă de mine să mă sărute, repetând în mod constant că trebuie să-i plătesc cele şase examene promovate în iarnă cu ajutorul acestuia şi că nu va pleca din camera mea până n-o să-l sărut.Văzând că insistă foarte mult i-am precizat acestuia să se oprească, că trebuie să înţeleagă că nu este momentul şi să aibă mai multă răbdare cu mine iar acesta a plecat destul de nervos”, a arătat investigatoarea sub acoperire în procesul verbal pe care l-a întocmit după întâlnirea cu profesorul.

Mai multe, pe hunedoaralibera.ro.

×
Subiecte în articol: viol
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close