Antena 3 CNN Actualitate Poliţist, prins drogat la volanul unei maşini neînmatriculate. În urmă cu doi ani, a fost acuzat de viol

Poliţist, prins drogat la volanul unei maşini neînmatriculate. În urmă cu doi ani, a fost acuzat de viol

politist politia romana facebook
În urma controlului, oamenii legii au constatat faptul că autoturismul avea numerele provizorii expirate, iar mai apoi, la testarea cu aparatul drug-test, rezultatul a ieșit pozitiv. Sursa: Politia Romana Facebook
de Cosmin Criste    |    10 Iul 2024   •   13:17

Un poliţist din Cluj a fost prins drogat la volan în timp ce conducea, în timpul liber, o maşină neînmatriculată. 

Colegii i-au deschis dosar penal şi l-au dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. Între timp, şi şefii bărbatului au cerut o anchetă internă. 

Polițistul clujean a fost tras pe dreapta de colegii săi pentru un control de rutină, în localitatea Florești. 

În urma controlului, oamenii legii au constatat faptul că autoturismul avea numerele provizorii expirate, iar mai apoi, la testarea cu aparatul drug-test, rezultatul a ieșit pozitiv. 

Ulterior, polițistul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, ca să se stabilească cu exactitate dacă acesta a consumat substanțe interzise. 

Polițistul este cercetat acum pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. 

Până la sosirea rezultatelor de la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, bărbatul beneficiază de prezumția de nevinovăție. 

Aceasta nu este pentru prima dată când poliţistul are probleme cu legea. În urmă cu doi ani, bărbatul a fost acuzat de viol, iar sentința în acel dosar urmează să se pronunțe pe 26 iulie.


 

×
Subiecte în articol: politist drogat drug-test politist drogat Cluj
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close