Antena 3 CNN Actualitate Poliţist cercetat pentru ucidere ? premiat pentru conduită

Poliţist cercetat pentru ucidere ? premiat pentru conduită

Poliţist cercetat pentru ucidere ? premiat pentru conduită
25 Iun 2007   •   22:54

Un poliţist din Mehedinţi, cerectat pentru că a ucis 3 oameni şi a rănit alţi 7 într-un accident de circulaţie într-un accident de circulaţie, în luna martie, a fost premiat. Ofiţerului i-a fost acordat un premiu pentru bună conduită şi activitate exemplară. În luna martie, şeful serviciului de investigarea a fraudelor din Judeţul Mehedinţi, Dorin Bucur, a ucis într-un accident de circulaţie trei oameni şi a rănit alţi şapte. Printre vicitimele sale s-au aflat şi patru copii.

Reporterii Observatorului au încercat să afle de la reprezentanţii IJP Mehedinţi care sunt faptele exemplare pentru care poliţistul a fost premiat. Aceştia au fost însă de negăsit. Singurul lucru aflat a fost că prima şi motivele pentru care comisarul Dorin Bucur a primit-o reprezintă informaţii clasificate. Poliţistul premiat a fost şi el de negăsit.

Procurorii au deschis imediat o anchetă, iar comisarul este de atunci cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. Ancheta nu s-a încheiat. În schimb, Dorin Bucur a primit de curând aproape 3.000 de lei pentru bună conduită şi activitate exemplară.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close