Antena 3 CNN Actualitate Poliția Română scrie pe Facebook despre gestul incredibil de curajos al unui agent de poliție din Vâlcea

Poliția Română scrie pe Facebook despre gestul incredibil de curajos al unui agent de poliție din Vâlcea

o_1bbu3dgsg4b71qq81utrbabc178.jpg
Foto: Politia Romana/Facebook
23 Mar 2017   •   19:29

Poliția Română informează, pe pagina de Facebook, în legătură cu gestul de curaj făcut de un agent de poliție, Laurenţiu Florin Busuioc, care a reușit să salveze un bărbat cuprins de flăcări, în comuna Berislăveşti, din județul Vâlcea.

Polițistul s-a ales cu arsuri, însă starea lui nu este gravă, se arată în mesajul postat pe Facebook.

”Bărbat salvat la timp din flăcări, de un #Polițist. Marţi, 21 martie a.c., agentul de poliție Laurenţiu Florin Busuioc a intervenit la timp, a alergat în urma unui bărbat hotărât să își încheie brutal socotelile cu viața și a reușit să îl salveze. Cel în cauză, un bărbat de 39 de ani, a recurs la un gest extrem: și-a turnat benzină în cap şi și-a dat foc, în comuna Berislăveşti, din județul Vâlcea. În timp ce stingea flăcările, colegul nostru s-a ales şi el cu arsuri. Din fericire, starea lui nu este gravă”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Laurenţiu Florin Busuioc a absolvit Şcoala de Agenţi de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina în 2013, fiind repartizat la Secția 11 din cadrul Poliției Capitalei, iar din 2014 este ajutorul şefului de post al Postului de Poliţie Berislăveşti”

 

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close